Bitumineuze dakdekker

Locatie: Eindhoven

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige bitumineuze dakdekker voor in Eindhoven. Als zelfstandig dakdekker kom je zowel op particuliere projecten als op bedrijfspanden te staan. Vanuit het dakbedekkingsbedrijf in Eindhoven vertrek je iedere ochtend naar het project.

.


Lees meer

Metselaar

Locatie: Breda

Wij zijn opzoek naar zelfstandig werkende metselaar met ervaring die direct kan beginnen in de regio van Breda, ben jij de harde werker die we zoeken? Wij bieden opdrachten aan zowel in de nieuwbouw als in de renovatie. Interesse? Klik hier!

.


Lees meer

Bitumineuze dakdekker

Locatie: Eindhoven

Wil jij weer het dak op? Wij zijn opzoek naar een fulltime zelfstandige bitumineuze dakdekker in omgeving Eindhoven. Ben je een harde werker die klaar is voor een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

.


Lees meer

Over ons

Roof Assist is een bemiddelaar in de collegiale in- en uitleen die voornamelijk opereert in Zuid en Midden Nederland. Sinds 2015 zijn wij begonnen met het plaatsen van dakdekkers bij dakbedekkingsbedrijven. Sinds onze start merken wij dat er steeds meer dakbedekkingsbedrijven gebruik willen maken van flexibele inleen van personeel. Via ons netwerk kan enerzijds het personeelsoverschot onder worden gebracht en anderzijds het personeelstekort worden aangevuld. Door een groeiend netwerk aan bedrijven voldoen wij steeds sneller aan de personeelsaanvragen die binnen komen.

Door toenemende personeelsaanvragen vanuit bouwgerelateerde bedrijven zoals o.a. aannemerijen, metselbedrijven en installateurs hebben wij hier ook onze eigen netwerken voor.

Vanuit ons kantoor in Eindhoven worden alle werkzaamheden verricht.